webcreation: Free Design

Glasvezel in Kaag en Braassem

 

Goed nieuws! Het buitengebied van Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Teylingen-Oost krijgt glasvezel!

 

Afgelopen weekend is ruim 50% aan inschrijvingen behaald en daarmee kunnen we concluderen dat de vraagbundeling succesvol is verlopen. Dat betekent dat GlasDraad Groene Hart na de zomer start met de aanleg van het glasvezelnetwerk. 
 
Na een eerdere succesvolle interessepeiling, werd begin januari 2018 de campagne van GlasDraad Groene Hart enthousiast afgetrapt. De bewoners van het buitengebied konden zich direct inschrijven bij één van de vier serviceproviders en daar is duidelijk gehoor aan gegeven. Onder aanvoering van een grote groep lokale ambassadeurs en het GlasDraad glasvezelteam is de benodigde grens van 50% gehaald. Daarmee is de komst van snel internet in het buitengebied veiliggesteld voor degene die zich hebben ingeschreven.
 
Globale planning
Inmiddels is GlasDraad Groene Hart druk in overleg met de gemeenten en andere belanghebbenden om de uitrol van glasvezel in het buitengebied te realiseren. De voorbereidingen en materiaalbestellingen zijn gestart. Naar verwachting gaat na de zomer de schop in de grond en in het vierde kwartaal kunnen de eerste huishoudens gebruik maken van glasvezeldiensten. Houd u onze website groenehart.glasdraad.nl de komende tijd in de gaten voor de planning van de aanleg. 
 
Heeft u vragen of opmerkingen, belt u ons gerust, ons telefoonnummer is 071-3315616. Wilt u liever mailen; [email protected] 

Providers:

w3serve cbizzsolconmultifiber

 

 

 

 

 

Hoe werkt de aanvraag?

Stap 1. Klik hierboven op de provider van uw voorkeur.
Stap 2. Bij multifiber - vul de online aanvraag in.
             Bij de anderen - download de PDF naar uw computer en ga naar stap 3.
Stap 3. Vul het aanvraagformulier in.
Stap 4. Bewaar het ingevulde aanvraagformulier op uw computer.
Stap 5. Mail deze naar [email protected] of druk het formulier af en stuur deze per post naar: Meerkreuk 46a, 2377 VM Oude Wetering.