webcreation: Free Design

Haal en breng service

Indien gewenst halen en brengen we uw computer(s) en kantoorapparatuur voor onderhoud en/of reparatie.

Computervirussen verwijderen

Ondanks het gebruik van antivirussoftware kan het u toch overkomen dat uw computer, laptop of tablet door een virus of malware wordt geïnfecteerd. In die gevallen zijn wij in staat uw apparatuur weer volledig virus- en malwarevrij te maken zonder gegevensverlies. Deze dienstverlening voeren we bij voorkeur uit in onze werkplaats. Dat is goedkoper voor u omdat we tijdens wachttijden andere werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij adviseren daarom geïnfecteerde apparatuur naar onze winkel te brengen of op te laten halen.

Kopieerservice

Voor kopieerklussen kunt u ook in onze winkel terecht. 

Geavanceerde kopieerapparatuur staat hier voor u klaar om u van dienst te zijn met onze kopieerservice. Kopiëren is mogelijk in zowel zwart als kleur. U kunt het aanleveren via email. Stuur uw print opdrachten naar [email protected]

 
 
 
 

Garantie en afhandeling

Computers en kantoorapparaten die binnen de garantietermijn defect zijn geraakt of onoplosbare storingen vertonen nemen wij in zodat we ervoor kunnen zorgen dat deze bij de leverancier komen.Dit hoeft u dus niet zelf te doen, wat u meerdere langdurige telefoontjes en handelingen scheelt. Bovendien maken we als extra service altijd een kloon van de harde schijf van de computers en notebooks voordat deze naar de leverancier gaan. Daarnaast registreren we alle serienummers.

Hulp op Afstand

Het uitvoeren van softwarematige werkzaamheden, het oplossen van storingen of het geven van instructies kan ook op afstand. Dit is in de regel sneller en goedkoper omdat er geen reistijd is. U kunt “KES hulp op afstand” downloaden vanaf onze site. U geeft ons de code door en wij kunnen éénmalig uw toetsenbord en muis overnemen voor de werkzaamheden. Hierna loggen we weer uit en bent u weer baas over eigen computer.

We berekenen u alleen de inlogtijd!!

Reparatie

Reparaties en installaties van computers en kantoormachines of apparaten worden uitgevoerd door onze technische dienst. Dit gebeurt op afroep, want wij hebben geen dure onderhoudscontracten. In principe worden reparaties in de eigen werkplaats verricht maar dit kan ook op locatie.

Onderhoud

Op het gebied van onderhoud bieden wij als Kantoor Efficiency Schrama beslist een meerwaarde.Dit is te danken aan de eigen werkplaats en technische dienst die deskundig is op het gebied van computers en kantoorapparatuur van alle merken.