webcreation: Free Design

Besturingssystemen

Al zolang het Windows besturingssysteem bestaat, geeft Kantoor Efficiency Schrama hier de voorkeur aan.

Wereldwijd is Windows het meest gebruikte systeem. Computersystemen en notebooks zijn hier standaard mee uitgerust. Ook op computersystemen die wij voor u bouwen op maat en in de Cloud treft u altijd de meest recente versie van Windows aan, mits u dit anders wenst. 

We houden immers rekening met uw specifieke wensen op dit gebied.

 
 

Programmasoftware

De meest populaire programmasoftware is van Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, Access) en Snelstart.

Hiervan hebben we verschillende pakketvarianten in huis. Zowel voor individuele gebruikers als voor meervoudig gebruik en bedrijven, al dan niet online.

Beveiligingssoftware

Onder beveiligingssoftware worden antivirussoftware, firewalls en spamfilters verstaan. Met de toename van internetgebruik groeit ook de cybercriminaliteit waardoor goede beveiligingssoftware bittere noodzaak is om virussen en hackers te weren.

Uiteraard leveren we beveiligingssoftware van meerdere merken, maar met name voor thuisgebruikers en zogenaamde stand-alone’s is F-secure een zeer betrouwbaar merk gebleken.

F-Secure Premium bevelen we daarentegen graag aan voor servers en netwerken. Hiermee zorgen we voor optimale bescherming van uw bedrijfsgegevens. Vanzelfsprekend kunnen we de software voor u installeren.