webcreation: Free Design

Hennie van Egmond - Dierenbescherming

logo-dierenbescherming1

“Groenten koop je bij de groenteboer”

Toen ik in de begin jaren negentig mijn eerste computer kocht, destijds tweede hands, werkend op DOS en nog met een oorverdovend ratelende matrixprinter, had ik al snel hulp nodig om de boel aan de praat te houden.

Nadat de ene na de andere amateur een avond op bezoek is geweest en onder het genot van een kop koffie of een paar biertjes heel interessant maar volkomen resultaatloos aan het hobbyen is geweest was ik er aardig klaar mee. Denkend aan de wijze woorden van mijn oude wijze opa :“jongen onthouw goed, groenten koop je bij de groenteboer”  ben ik bij de firma KES terecht gekomen, toentertijd nog aan de Kerkstraat in Oude Wetering.

Hier kocht ik mijn eerste PC met Windows en alle problemen waren opgelost…………..of misschien toch niet helemaal. U raad het al, niet de PC was het probleem maar mijn kennis om er mee om te gaan was ver onder het peil. Gelukkig had ik de PC nu nieuw bij een specialist gekocht en ik raakte al snel zeer onder de indruk van het geduld om mij enigszins de weg te wijzen hoe je met een PC omgaat en de service die geboden werd door de firma KES.
De prijs kwaliteit verhouding en de service die geboden wordt bij KES  heeft er toe geleid dat KES mijn vaste leverancier/reparateur  is geworden, inmiddels al meer dan 15 jaar lang.

Een logisch gevolg van het feit dat ik privé uitermate tevreden ben met KES is dat ik ook voor al mijn zakelijke aankopen KES als vaste leverancier heb.
In het dagelijkse leven ben ik Afdelingsdirecteur bij de Dierenbescherming en directeur van Dierentehuis Midden Holland in Gouda.

Het is voor onze organisaties een veilig gevoel dat KES altijd bereid is om direct te handelen als er een storing is of als iets vervangen moet worden.
Ik hoop nog jaren te mogen profiteren van de zeer goede service en hoge kwaliteit van deze vriendelijke firma.

Hennie van Egmond
Afdelingsdirecteur Dierenbescherming afdeling Rijnland.
Directeur Dierenhuis Midden Holland.